Offerte aanvragen

Werkwijze

Bij UAV Solutions draait alles om oplossingen met behulp van onbemande luchtvaartsystemen (drones). Door de combinatie van het aanbod van professionele onbemande luchtvaartsystemen, opleidingen en kennis van de markt maakt UAV Solutions het mogelijk om bedrijven en overheden te ondersteunen in het gebruik van onbemande vliegtuigen. 

 

UAV Solutions biedt full service

UAV Solutions onderscheidt zich van zijn concurrentie door een full service pakket aan te bieden. Dit full service pakket omvat de facetten die alles te maken hebben met de inzet van onbemande luchtvaartsystemen (drones). UAV Solutions ondersteunt uw organisatie bij de integratie van het gebruik van drones. 

 


UAV Solutions biedt daarbij altijd de beste service en werk op maat:

  • wij regelen de wet- en regelgeving van het desbetreffende gebied; 
  • RPAS opgeleide piloten voor uw project; 
  • de service en onderhoud van uw drone(s)

 

UAV Solutions werkt vakkundig

Nadat UAV Soutions een opdracht heeft uitgevoerd ontvangt u online toegang tot de geregistreerde informatie. UAV Solutions streeft naar de hoogst haalbare service en daarom is het voor UAV Solutions van groot belang dat u in uw behoefte wordt voorzien. UAV Solutions hanteert een standaard evaluatie waarbij onder anderen de ervaringen van klanten worden gepeild. 

U kunt een aanvraag doen via de offerte-aanvraag of u kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Uiteraard bent u te allen tijde welkom om langs te komen voor een persoonlijk gesprek op ons kantoor. Volg ons via Facebook en Twitter voor het laatse nieuws over drones, of schrijf u in voor onze (maandelijkse) nieuwsbrief