Offerte aanvragen

Over ons

UAV Solutions is uw zakelijke businesspartner als het gaat om de inzet van onbemande luchtvaartsystemen (drones). Wij ondersteunen uw organisatie als het gaat om:

  • trainingen; 
  • consultancy; 
  • verkoop
  • onderhoud;
  • het vliegen met drones.

Dit organiseert UAV Solutions door samen te werken met leveranciers van diensten en producten die hun meerwaarde hebben bewezen in de markt. 

Wat doet UAV Solutions 

Onze kleine vliegende platforms die voorzien zijn van de meest geavanceerde besturingssoftware opname apparatuur bieden een efficiënte oplossing voor arbeidsintensief werk.

Voor MOKUM OFFSHORE BV. voerde UAV Solutions een inspectie uit. In de film wordt duidelijk dat het gebruik van drones ter inspectie veel voordelen met zich meebrengt.

Team van experts

Met behulp van een team van experts in de bemande en onbemande luchtvaart gaat UAV Solutions samen met de klant opzoek naar een gewenste oplossing voor situaties die doorgaans arbeidsintensief en kostbaar zijn. Hier treft u voorbeelden aan van succesvolle oplossingen in de praktijk. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Darpas

UAV solutions is lid van DARPAS: dé NL branchevereniging voor onbemande vliegtuigen, helikopters en multirotors.

 

UAV International – Veilig en vakkundig vliegen met drones

Iedereen die met een drone vliegt, maakt gebruik van het luchtruim. Om dat luchtruim veilig te delen, moeten gebruikers rekening met elkaar houden. Daarvoor zijn regels opgesteld. Veilig vliegen is een kwestie van regels kennen en verantwoording nemen. Vakkundig vliegen is een kwestie van leren hoe je je drone goed moet besturen. In combinatie met Drone Flight Academy biedt UAV International RPAS opleidingen aan om zowel veilig als vakkundig te leren vliegen. UAV International is daarom ambassadeur van Veilig Vliegen met Drones. 

VeiligVliegen.nl