Offerte aanvragen

Het team

Roel van der Wal
Geschäftsführer / CEO

Roel is al meer dan vijftien jaar actief binnen de veiligheidsbranche op operationeel en tactisch niveau en is gespecialiseerd in alle aspecten van de multidisciplinaire hulpverlening. Roel is verantwoordelijk voor het opzetten van UAV Solutions en het in de markt zetten van het UAV Solutions brand.

Henk Ottens
RPAS instructor

Henks werk als instructeur voor de RPAS (Remotely piloted aircraft systems) opleiding en training van UAV Solutions, vloeit voort uit zijn werk bij Defensie. Zijn ervaring deed Henk op als head of training en commandant van de “Defensie School voor Onbemande luchtvaartuigen" en als kerninstructeur op het Sperwer RPV systeem.

Kimberley vom Kothen
Marketing Manager

Kimberley studeerde Media & Entertainment Management aan de Hogeschool van Haarlem en heeft ruim vijf jaar ervaring binnen de fotografie. Bij UAV Solutions is Kimberley werkzaam als marketing medewerker en hiermee combineert zij haar kennis vanuit haar opleiding met haar ervaring binnen de fotografie.

Dino van Essen
Financial Controller & Pilot

Naast zijn studie aan de Inter College Business School is Dino als dronepiloot in te huren bij UAV Solutions. Dino is niet alleen als dronepiloot in te huren, maar houdt zich binnen UAV Solutions ook bezig als Financial Controller. Werken als dronepiloot voor UAV Solutions spreekt hem aan omdat hij altijd al geïnteresseerd is geweest in techniek.

Frits Müller
RPAS instructor

Naast zijn pensioen is Frits als instructeur werkzaam voor de RPAS (Remotely piloted aircraft systems) opleiding en training van UAV Solutions. Niet alleen draagt Frits zorg over de RPAS opleiding en training, maar ook is Frits bij UAV Solutions in te huren als dronepiloot. Met zijn jarenlange ervaring als luitenant kolonel buitendienst heeft Frits zich altijd bezig gehouden met vliegen.