Offerte aanvragen

Over ons

Bij UAV Solutions draait alles om onbemande vliegtuigen. Onze kleine vliegende platforms die voorzien zijn van de meest geavanceerde besturingssoftware en opname-apparatuur, waardoor u als klant een effiente oplossing heeft voor arbeidsintensief werk.

Veelzijdige inzetbaarheid 

De onbemande luchtvaartsystemen zijn te gebruiken voor recreatief gebruik, maar van dusdanige kwaliteit en technologie voorzien dat UAV Solutions voornamelijk de zakelijke markt bedient. UAV Solutions levert naast onbemande luchtvaartsystemen ook vliegtrainingen en accessoires voor onbemande vliegtuigen aan bedrijven en ondernemers.

Kernwaarden

Van groot belang bij de opstart van deze onderneming is het in acht nemen van een aantal kernwaarden. Betrouwbaarheid van dienstlevering naar de klanten, creativiteit als het gaat om bedenken van oplossingen voor een klant en vooral pragmatisch opereren door efficiënt met tijd en geld om te gaan ten bate van de klant.

Doelstelling

Op korte termijn vestigt UAV Solutions GmbH zich in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Binnen nu en drie jaar wil het een gevestigde organisatie in Europa zijn waarbij UAV Solutions GmbH de sleutel tot succes is in deze nieuwe markt. 

Darpas

UAV solutions is lid van DARPAS: dé NL branchevereniging voor onbemande vliegtuigen, helikopters en multirotors.