Offerte aanvragen

Inspectie

UAV Solutions maakt het door inzet van onbemande luchtvaartsystemen (drones), sensoren, opleidingen en consultancy mogelijk om inspecties uit te voeren die normaliter kostbaar en arbeidsintensief zijn. De oplossing van UAV Solutions biedt daarbij een alternatief voor de traditionele bemande inspecties waardoor het gebruik van steigers, een bouwkraan of rope-access wordt geminimaliseerd. 

Veelzijdigheid

De veelzijdigheid van onbemande luchtvaartsystemen, sensoren en software maken het hierbij mogelijk om zowel indoor, onshore en offshore installaties en objecten te inspecteren. De diensten ten behoeve van inspecties worden doorgaans aangeboden als:

- algemene-; 
- calamiteiten; 
- of pre-onderhoudsinspecties. 

De diensten ten behoeve van inspecties worden verleend aan:

- on- en offshore windenergie;
- olie & gas; 
- chemie en de procesindustrie.

Professioneel

UAV Solutions maakt hierbij gebruik van professionele sensoren waaronder foto- en videocamera’s en infra-rood camera’s. Hierdoor worden kleine details onderscheiden. Het gebruik van een infrarood camera biedt meer inzicht in bijvoorbeeld weglekkende warmte of bij isolatieproblemen. Om deze gegevens te verwerken maakt UAV Solutions gebruik van geavanceerde software die het mogelijk maakt om de beelden snel uit te lezen en te verwerken. Daarnaast maakt UAV Solutions gebruik van de meest geavanceerde besturingssoftware die het mogelijk maakt metingen te verrichten in de beelden. UAV Solutions heeft een wereldwijd samenwerkingsverband met The Drive & Control Company Bosch Rexroth om de synergie te creëren tussen een internationale marktleider en een innovatieve vorm van dienstverlening.