Offerte aanvragen

Creatief

UAV Solutions maakt het mogelijk om professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht te realiseren. De verschillende onbemande luchtvaartsystemen (drones) van UAV Solutions worden bij professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht ingezet en zijn uitgerust met een hoge resolutie camera. Het gebruik van een hoge resolutie camera levert scherpe en unieke foto- en filmopnames op waarin details goed zichtbaar zijn.

Service op maat

Voor het maken van opnames maakt UAV Solutions gebruik van verschillende toestellen. Per project wordt er een inschatting gemaakt van welk toestel aansluiting biedt bij de omstandigheden. De piloten en toestellen van UAV Solutions worden op creatief gebied ingezet bij het algemeen in beeld brengen van:
- natuurlandschappen;
- bouwwerken;
- infrastructuur;
- en wegen.

Ook voor het vastleggen van sfeerimpressies op evenementen als bijvoorbeeld de Mud Masters Obstacle Run, de BMW Driving Experience en het muziekfestival Parookaville kunt u bij UAV Solutions terecht. Doorgaans werkt UAV Solutions samen met productiebedrijven om tot een totaalproduct te komen waarbij montage, voice-over en extra film vanaf de grond worden verzorgd.