Offerte aanvragen

Oplossingen

Omdat UAV Solutions beschikt over een team van experts met meer dan tien jaar ervaring bij de overheid, levert UAV Solutions werk op maat in verschillende situaties. 

http://www.uavsolutions.nl/oplossingen/safety-/

 

Inspectie

UAV Solutions maakt het door inzet van onbemande luchtvaartsystemen (drones), sensoren, opleidingen en consultancy mogelijk om inspecties uit te voeren die normaliter kostbaar en arbeidsintensief zijn.

De oplossing van UAV Solutions biedt daarbij een alternatief voor de traditionele bemande inspecties waardoor het gebruik van steigers, een bouwkraan of rope-access wordt geminimaliseerd. Lees meer over inspecties door middel van onbemande luchtvaartsystemen.

 

Creatief

UAV Solutions maakt het mogelijk om professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht te realiseren. De verschillende onbemande luchtvaartsystemen van UAV Solutions worden bij professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht ingezet en zijn uitgerust met een hoge resolutie camera.

Het gebruik van een hoge resolutie camera levert scherpe en unieke foto- en filmopnames op waarin details goed zichtbaar zijn. Voor het maken van opnames maakt UAV Solutions gebruik van verschillende toestellen. Lees meer over de inzet van onbemande luchtvaartsystemen op creatief gebied.

 

Safety & Security

UAV Solutions zet onbemande luchtvaartsystemen in op verschillende situaties binnen de safety & security branche. Omdat UAV Solutions beschikt over een team van experts met meer dan tien jaar ervaring bij de overheid, levert UAV Solutions werk op maat. 

De inzet van onbemande luchtvaartsystemen binnen de safety & security branche brengt vele voordelen met zich mee. Onbemande luchtvaartsystemen kunnen namelijk op verschillende manieren worden ingezet. Zo zijn de onbemande luchtvaartsystemen uitgerust met warmtesensoren en infraroodcamera’s. Daarbij maakt UAV Solutions gebruik van de meest geavanceerde besturingssoftware die het mogelijk maakt metingen te kunnen verrichten in de beelden.

De software van de onbemande luchtvaartsystemen maakt het daarnaast mogelijk een analyse uit te voeren. Per project wordt er een inschatting gemaakt van welk toestel aansluiting biedt bij de verschillende omstandigheden. Lees meer over de inzet van onbemande luchtvaartsystemen binnen de Safety & Security.