Windmolen inspectie

Een windmolen inspectie kan veel tijd in beslag nemen en het gebruik van zwaar materieel behoeven. Door een drone in te zetten zijn deze inspecties sneller en goedkoper uit te voeren. Bij UAV Solutions leveren we drones die geschikt zijn voor het uitvoeren van een windmolen inspectie. Zo bespaart u op kosten en is een inspectie veiliger voor uw werknemers.

Drones voor windmolen inspectie

Drones voor een windmolen inspectie kunnen worden uitgerust met hoge resolutie foto- en videocamera’s, zodat u scherpe beelden krijgt waarop beschadigingen goed te zien zijn. Het is ook mogelijk om andere sensoren in te zetten bij de windmolen inspectie met een drone. Bijvoorbeeld een infrarood camera: die kan inzicht geven in eventuele isolatieproblemen..

Alternatief voor traditionele windmolen inspecties

Drones vormen een goed alternatief voor de traditionele bemande windmolen inspecties. Met de inzet van een drone voor windmolen inspectie bespaart u op kosten en worden de inspecties minder arbeidsintensief. Met de geavanceerde software die drones van UAV Solutions hebben kunnen de beelden van de drone snel worden uitgelezen en verwerkt, zodat u snel weet wat het resultaat van de windmolen inspectie is. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op.