Politie drone

Een drone kan van toegevoegde waarde zijn voor de politie. Zo kan een politie drone bijvoorbeeld ingezet worden bij vermissingen of verschillende surveillance opdrachten. Door verschillende geavanceerde sensoren te gebruiken kunnen deze drones opsporingen en surveillance efficiënter worden en minder druk op de mankracht leggen.

Politie drone bij ongevallen of delicten

Een politie drone kan in combinatie met geavanceerde software ook prima ingezet worden om foto’s te maken bij ongevallen en bij plaats delict onderzoeken. De politie drone kan namelijk van de complete scene foto’s maken en met de software aan elkaar koppelen. Zo is het mogelijk een compleet beeld te krijgen zonder de scene en eventueel bewijs te verstoren.

Een politie drone is een hulpmiddel

De politie drone kan het werk van politie agenten ondersteunen en de efficiëntie verhogen. Daarom is het een belangrijk hulpmiddel dat voorzien moet zijn van de laatste technologie. UAV Solutions kan een politie drone met alle benodigde accessoires en geavanceerde sensoren leveren. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen en opleidingen. Voor de mogelijkheden neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag.