Drone specialist

Op zoek naar een drone specialist? Dan bent u bij UAV Solutions aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in Unmanned Aerial Vehicles, oftewel onbemande vliegtuigen. Wij laten alle facetten die nodig zijn bij het inzetten van een drone, van opleiding en verzekering tot de verhuur van piloten, samenkomen. Dit totaalpakket aan diensten maakt ons tot een echte drone specialist.

De drone specialis voor elk project

Een drone specialist kan drones in verschillende werkvelden inzetten. Denk aan het uitvoeren van inspecties: drones bieden een alternatief voor traditionele inspecties voor zowel indoor, onshore en offshore. Maar ook voor surveilleren of brandbestrijding kunnen drones worden ingezet. Als echte drone specialist kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden die drones u te bieden hebben.

Vraag het de drone specialist

Als drone specialist weten wij ook dat drones niet alleen enorm handig zijn voor inspecties en veiligheid. Ze kunnen ook heel goed de sfeer van een evenement of festival vastleggen op foto- of filmopnames. Bij UAV Solutions kunnen wij het allemaal regelen. Wilt u een drone huren of kopen? Het is allemaal mogelijk bij drone specialist UAV Solutions. Neem contact op met ons en vraag naar de mogelijkheden.