Drone met camera

Een drone met camera heeft vele professionele toepassingsmogelijkheden. Zo kan een drone met camera gebruikt worden bij inspecties, of bij een ongeval en plaats delict, maar ook om bij een festival of evenement foto’s of video’s te maken. Van creatieve toepassingen tot beveiliging: het is mogelijk met een drone van UAV Solutions.

Drone met camera van professionele kwaliteit

Bij UAV Solutions hebben we drones met camera met hoge resolutie camera’s zodat uw foto- en filmopnames scherp zijn en details goed zichtbaar zijn. Daarnaast kijken wij altijd welke drone met camera voor uw project het meest geschikt is. Dit doen we door te kijken naar de locatie en de omstandigheden, zodat u de best mogelijke kwaliteit krijgt.

Drone met camera: kopen of huren

Het is bij ons mogelijk om een drone met camera te kopen, maar het is ook mogelijk om uw gehele project door UAV Solutions uit te laten voeren. Wij verzorgen dan naast de drone ook het team met piloot en online toegang tot de gegevens van de drone. Ook kunnen wij in samenwerking met productiebedrijven een totaalproduct leveren met montage, voice-over en extra film vanaf de grond. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.