Drone inspectie

Een drone inspectie is vergeleken met traditionele inspectie veel minder arbeidsintensief. Ook vraagt een drone inspectie geen gebruik van groot materieel zoals steigers en bouwkranen. Daarnaast is het mogelijk om de kosten van de inspectie op deze manier te drukken. Drones zijn veelzijdig inzetbaar, dus een drone inspectie is op vele plekken mogelijk.

Geavanceerde technologie voor drone inspectie

Door geavanceerde drone sensoren in te zetten is het mogelijk om een compleet beeld te krijgen bij een inspectie. Daarnaast maakt UAV Solutions gebruik van de meest geavanceerde besturingssoftware zodat het mogelijk is om metingen in de beelden te verrichten. Dat maakt een drone inspectie een zeer waardevol alternatief op de traditionele inspectie.

Drone inspectie inzetten

Een drone inspectie is zowel indoor als onshore en offshore uit te voeren. Met UAV Solutions bent u altijd verzekerd van goede kwaliteit en geavanceerde technologie. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen en opleidingen. Wilt u meer informatie over de drone inspectie of heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op.