Brandweer drone

Een brandweer drone kan een belangrijk hulpmiddel zijn bij het vergroten van veiligheid. De brandweer kan een drone inzetten bij brandbestrijding en andere calamiteiten. Een brandweer drone kan de brandweer inzichten geven over brandhaarden en risicogebieden en zo een beter overzicht bieden. Daarnaast is een drone veel efficiënter en minder kostbaar dan het inzetten van een helikopter.

Risico’s beperken met brandweer drones

Het gebruik van een brandweer drone om overzicht te krijgen kan de risico’s voor brandweermannen verkleinen. Deze brandweer drones kunnen worden uitgerust met camera’s en verschillende sensoren om een compleet beeld te geven bij brandbestrijding en andere calamiteiten. Zo wordt ook de efficiëntie verhoogd en kunnen kosten soms worden beperkt door de drone in te zetten in plaats van ander duur materieel.

Brandweer drone compleet bij UAV Solutions

Wij leveren de brandweer drone compleet met sensoren en accessoires. Daarnaast verzorgen wij ook opleidingen en trainingen. Bij UAV Solutions draait alles om onbemande luchtvaartsystemen en is het ons doel om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.